Erbjudande

Erbjudande guidade turer med Cruising

genom gamla stan och dess trånga gator passera Gråmunkarnas kvarter. Efter kullerstenarna kommer vi ut vid slottet och högvakten!

Vi åker sedan upp till utsikten på Fjällgatan vilket brukar uppskattas! Vill du avsluta vid ett dukat bord Americanlimousine kan även hjälpa till att boka bord åt er. Kom med önskemål och vi tipsar er vart ni kan avnjuta en underbar middag till en bra rabatt när ni bokar en limousine hos oss. Vi kör er till Restaurangen samt hämtar er senare till ett fast paketpris me upp till 35% rabatt. Överaska flickvännen med ett paket hon sent ska glömma – du kommer ligga bra till för resten utav året. Många killar friar i Limousinen med champagne och hennes älsklingslåt i högtalarna. Många andra har precis träffats och vill göra att första dejten ska bli mer än bara bra – bättre än såhär an det inte bli.

Vill ni besöka ett evenemang som Abba Museum – Cirkus – Tyrol Boka hämtning från hotellet så kommer ni dit med stil. att bli hämtade efteråt för en Cruicing genom ett Stockholm i skymning det slår allt. Rabatterat turistpris om ni väljer att åka tur och retur med oss 15% Möhippa/Svensexa vissa tider och avgångar 15% på Födelsedagsevent vissa tider/dagar 10% på fest och party Limousine vid bokning av minst 2 Limousiner.

tillbaka till toppen ↑